Kandidaten 2012

okt 10, 2012

Nog 4 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Na 45 dagen eindigen we vandaag de interviews met onze lijstduwer en senator Peter Van Rompuy.

okt 9, 2012

Nog 5 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Gemeenteraadslid Christiane Vanautgaerden-Vanneck is in Leuven vooral bekend als oud-schepen van burgerlijke stand en feestelijkheden. Zij voltrok de huwelijken en zet de echtparen die minstens 50 jaar samenleven vieren, in de bloemetjes. Als schepen van feestelijkheden wist ze als geen ander de levenslust van de Leuvenaars te appreciëren en ze draagt er geregeld haar steentje toe bij. Het lijkt wel of zij in Leuven altijd al deze beleidsdomeinen heeft behartigd. Dat klopt niet. Ze was ook geruime tijd schepen van maatschappelijk welzijn, gezin en senioren, een sector met een brede waaier aan mogelijkheden waarin zij haar capaciteiten kon etaleren.

okt 8, 2012

Nog 6 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Gemeenteraadslid Marie-Anne Van Rafelghem vertelt op 6 dagen van de verkiezingen welke uitdagingen de komende legislatuur zeker aangepakt dienen te worden.

okt 7, 2012

Nog 7 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag, exact een week voor de verkiezingen, vertelt Ruth Stokx over haar kandidatuur.

okt 6, 2012

Nog 8 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag vertelt Mirza Baig over wat hij voor Leuven wilt doen.

okt 5, 2012

Nog 9 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Nog minder dan 6 schitterende kandidaten resten ons. Vandaag verteld de immer goed gezinde Nadine Bers over wie haar inspireerde om haar politiek te engageren.

okt 4, 2012

Nog 10 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Niemand minder dan Kris Peeters doet vandaag zijn zegje over hoe Leuven nog groeien kan.

okt 3, 2012

Nog 11 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag vertelt Magda Fripon over wat zij graag zou zien veranderen in Leuven!

okt 2, 2012

Nog 12 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Jan Vanautgaerden!

okt 1, 2012

Nog 13 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Op plaats 36 vinden we bezige bij Nieke Geets.

sep 30, 2012

Nog 14 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Dieter Kohl!

sep 29, 2012

Nog 15 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Volgende kandidaat heeft alvast geen introductie nodig. Een palmares nationaal om u tegen te zeggen gecombineerd met een heldere geest die scherp analyseert: Minister van Staat en kandidaat gemeenteraadslid Mark Eyskens!

sep 28, 2012

Nog 16 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord in een interview van drie vragen. Op de laatste werkdag van de week stellen we Elsa voor op plaats 33.

sep 27, 2012

Nog 17 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord in een interview van drie vragen. Op plaats 32 vinden we An Hermans terug, naast voorzitter van de CD&V senioren ook de lijsttrekster van Regio Leuven voor de provincieraadsverkiezingen.

sep 26, 2012

Nog 18 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Edmond, lijsttrekker van de derde kolom.

sep 25, 2012

Nog 19 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord in een interview van drie vragen. Vandaag vertelt Oda, lijstduwer van de tweede kolom meer over haar politiek engagement.

sep 24, 2012

Nog 20 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord in een interview van drie vragen. Vandaag vertelt Tom De Saegher over hoe Leuven een stad kan worden op maat van haar inwoners.

sep 23, 2012

Nog 21 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Christel Meuleman over de verantwoordelijkheid van de stad en haar inwoners: “Als mensen zich goed voelen in hun leefomgeving en gestimuleerd worden om creatief te zijn, dan pas kunnen ze hun talenten ten volle benutten”.

sep 22, 2012

Nog 22 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Jean-Paul Parmentier beschrijft in één zin de grootste uitdaging waar Leuven de komende jaren voor staat: “Nu vele jongeren uit mijn kennissenkring op zoek zijn naar een flatje ervaar ik hoe moeilijk het is en vooral hoe duur het is.”

sep 21, 2012

Nog 23 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Het rijtje van de jongeren beginnend vanaf plaats 17 tot plaats 26 wordt gesloten door Dries Gutschoven. Als het ware de lijstduwer van de jongeren in de tweede kolom. Veel succes Dries!

sep 20, 2012

Nog 24 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag legt Greetje uit waarom het komt dat haar agenda steeds zo vol staat!

sep 19, 2012

Nog 25 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. De steeds goedlachse Bart Sahuc weet waar CD&V voor staat en durft zelfs een prognose te maken voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

sep 18, 2012

Nog 26 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Sophie Dewispelaere vertelt vandaag hoe je hoogzwanger ontspanning en werk combineert met een politiek engagement.

sep 17, 2012

Nog 27 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Erik Debie uit vandaag zijn liefde voor de Leuvense horeca-Cultuur 'met een grote C'.

sep 16, 2012

Nog 28 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Sana El Bourkhissi vertelt waarom zij voor CD&V Leuven kiest!

sep 15, 2012

Nog 29 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag geven we het woord aan de jongste kandidaat van onze lijst: Wiebe Ramaekers.

sep 14, 2012

Nog 30 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Op een maand van de verkiezing neemt Evin het woord zoals we ze kennen: kort maar krachtig!

sep 13, 2012

Nog 31 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Eén van de Leuvense CD&V kandidaten die de komende weken zeker zal opvallen, is alvast Thijs Van Den Brande. Met ondermeer zijn ijzersterke blogs beschrijft hij alvast een toekomst van Leuven waar ik wil wonen.

sep 12, 2012

Nog 32 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag geven we het woord aan een jonge gemotiveerde vrouw die niet alleen in het weekend op de tribunes van OHL met verve van zich laat horen.

sep 11, 2012

Nog 33 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Geboren en getogen Leuvenaar Marc Verheyen, beter gekend als “de Makke”, is naast gemeenteraadslid en lijsttrekker van de 2de kolom ook aanspreekbaar en een luisterend oor voor elke Leuvenaar.

sep 10, 2012

Nog 34 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Op deze vroege maandagmorgen kunnen we met trots onze lijstduwer van de eerste kolom voorstellen: Joke Pillet.

sep 9, 2012

Nog 35 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag geven we het woord aan Diane Caes!

sep 8, 2012

Nog 36 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. De immer sympathieke Gerda Ceulenaere vertelt over persoonlijke & Leuvense uitdagingen. Ik ben alvast benieuwd!

sep 7, 2012

Nog 37 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag komt Zohier Tasakenti aan bod: een man van weinig woorden maar veel visie en inhoud.

sep 6, 2012

Nog 38 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Vandaag is gemeenteraadslid Fons Laeremans aan het woord!

sep 5, 2012

Nog 39 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Drie jongeren staan er bij CD&V in de top 10 met als kers op de taart op plaats 10: Linn Beya!

sep 4, 2012

Nog 40 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Gisteren was het de beurt aan de eerste jongere op de lijst, Heleen. Vandaag komen we meer te weten over jongere nr. 2 ‘oftewel’ gewoon Joris.

sep 3, 2012

Nog 41 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Vandaag stellen we onze eerste jongere (van de 15!) op de lijst voor: Heleen Witdouck! Zij kijkt vol engagement en passie uit naar 14 oktober. Alvast veel succes, Heleen!

sep 2, 2012

Nog 42 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Gemeenteraadslid Johan Geleyns maakt duidelijk waarom gezond boerenverstand in een stad als Leuven noodzakelijk is.

sep 1, 2012


Nog 43 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Voorzitter van Dijledal, de grootste sociale huisvestingsmaatschappij van Vlaams-Brabant, Herwig Beckers laat vandaag in zijn kaarten kijken.

aug 30, 2012

Nog 44 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Niemand minder dan Dirk Vansina, schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme, neemt vandaag het woord!

aug 30, 2012

Nog 45 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Over Leuvens OCMW voorzitter en durf-al Erik Vanderheiden komen we vandaag meer te weten!

aug 29, 2012

Nog 46 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Vandaag geven we het woord aan schepen van communicatie, sport, handel en landbouw Els Van Hoof.

aug 28, 2012

Nog 47 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Vandaag bijt Vlaams parlementslid en Leuvens gemeenteraadslid Karin Brouwers de spits af.


Vorige pagina: Pers
Volgende pagina: Foto's