Pers

05:11:22, 02/10/2012

Carl stelt voor: Jan Vanautgaerden Plaats 37 CD&V Leuven

Nog 12 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Vandaag is het de beurt aan Jan Vanautgaerden!

Beschrijf jezelf in enkele zinnen?

Geboren te Leuven op 4 oktober 1968. Sinds 1990 gehuwd met Anita Berghman en vader van Evelyne. Van opleiding heb ik een diploma Mechanische vormgevingstechnieken en een brevet scheepswerktuigkundige aangevuld met een getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Mijn beroep is leerkracht Mechanica, automechanica en lassen aan het Vrij Technisch Instituut (VTI) in Leuven. Ik ben tewerkgesteld in zowel de dagschool als in het CVO (centrum voor Volwassenenonderwijs). Ik ben bestuurslid bij de vzw Tofsport Leuven en lid van de A.V. Brabanthal. Mijn hobby’s zijn motorrijden en duiken. Dat laatste doe ik, als lid van Duklo Wet Wheels Leuven, meestal met mensen met een beperking.

Daar ga ik voor:

Ik wil me inzetten voor een veilig en leefbaar wonen in Leuven voor alle inwoners. Aanleg en onderhoud van wegenis (ook voet- en fietspaden). Meer aandacht voor beroeps- en technisch onderwijs. Sport voor iedereen, ook voor mensen met een beperking.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012