Pers

08:34:51, 28/09/2012

Carl stelt voor: Elsa Gielens Plaats 33 CD&V Leuven

Nog 16 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord in een interview van drie vragen. Op de laatste werkdag van de week stellen we Elsa voor op plaats 33.

Ik ben 75 jaar en ben weduwe, maar alleen ben ik zeker niet: ik heb twee kinderen, zeven kleinkinderen en één achterkleinkind. Reeds 57 jaar woon ik in Leuven.

In mijn jonge jaren had ik de ambitie om verpleegster te worden. Ik heb de opleiding ziekenoppasser genoten en vond met dat diploma een job in het rusthuis van het OCMW Leuven. Daar heb ik me 36 jaar ingezet voor de bewoners.

Nu ik met pensioen ben, heb ik tijd voor uitstapjes met mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind. Ik hou van gezellig en lekker eten, en ga graag met mijn vrienden en vriendinnen op stap. Leuvenaars, op mij kan u rekenen.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012