Pers

08:19:49, 20/09/2012

Carl stelt voor: Greetje Vande Velde Plaats 25 CD&V Leuven

Nog 24 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag legt Greetje uit waarom het komt dat haar agenda steeds zo vol staat!

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

 

Ik ben Greetje, aangenaam! Kessel-Lo is mijn plek onder de zon in Leuven. Elke dag peddel ik Gasthuisberg op om er experimenten te gaan doen in mijn favoriete labo. Als ik daar niet ben, kan je me ergens in of rond Leuven vinden, ondersteboven in de circusschool, crossend in de bossen op mijn fiets of met mijn neus in de verf en het plamuursel thuis. Er is altijd zo veel te zien en te doen in Leuven, zo veel toffe voorstellingen in STUK, 30CC, het Depot enzovoort, waardoor mijn agenda altijd vol staat. Ik probeer elk jaar een stukje van de wereld te verkennen, maar kom ook altijd graag terug thuis…

 

 

Wat trekt je zo aan in CD&V?


Vooral de basisideologie en de waarden van CD&V hebben me overtuigd. Mijn persoonlijke waarden kwamen zeer goed overeen met die van de partij. Het gaat dan vooral over de waarden die uit de christelijke traditie zijn gegroeid en waar onze cultuur op steunt. Iedere mens heeft een verantwoordelijkheid -- en niet zomaar een vrijblijvendheid -- om te zorgen voor zichzelf, voor het leefmilieu, de mensen in zijn naaste leefomgeving en de gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.»

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012