Pers

06:59:42, 10/09/2012

Carl stelt voor: Joke Pillet Plaats 15 CD&V Leuven

Nog 34 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Op deze vroege maandagmorgen kunnen we met trots onze lijstduwer van de eerste kolom voorstellen: Joke Pillet.

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

Ik studeerde economische wetenschappen, werk bij de Vlaamse Gemeenschap, Agentschap voor Onderwijsdiensten. Ik kom graag onder de mensen en ben actief in verschillende verenigingen, o.a. voorzitter van V&M Leuven en van de Landelijke Gilden Wilsele-Putkapel. Verder ben ik nog actief in het bestuur van de Vrije school te Wilsele en de scholengemeenschap "De Vaart". Daarnaast was ik de voorbije jaren nog ondervoorzitter van CD&V Leuven en van de sectie Wilsele.

 

Email:

jokepillet@telenet.be

Website:

http://www.joke.pillet.cdenv.be/

Facebook:

http://www.facebook.com/joke.pillet

Twitter:

https://twitter.com/JokePillet

Wat zou je graag veranderen in Leuven?

Een warme samenleving in Leuven, waar er ruimte is voor iedereen. Een stad op mensenmaat, waar het goed leven is met een bestuur met haar hart op de juiste plaats en waar “Iedereen is inbegrepen”.

Wat is jouw mooiste plekje in Leuven?

Mijn buurt waar mijn huis en tuin staan, omdat ik op parochiale – en andere activiteiten    het beste van mezelf kan geven en enthousiaste mensen kan ontmoeten, ik er met mijn gezin kan genieten en waar ik vrienden kan ontvangen.  

Uitsmijter: Wat is voor u belangrijk in Leuven?

Het bestuur en de bevolking moeten elkaar beschouwen als partners. Het bestuur moet er dan ook alles aan doen om de inspraak en participatie van de bevolking en daardoor het politiek engagement te bevorderen.

 

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012