Pers

08:51:11, 09/09/2012

Carl stelt voor: Diane Caes Plaats 14 CD&V Leuven

Nog 35 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag geven we het woord aan Diane Caes!

Beschrijf jezelf in enkele zinnen?

 

Van mezelf kan ik zeggen dat ik : leergierig, gemotiveerd en vooral een zeer sociale instelling heb . Ik ben een ‘ doe ‘ mens en niet bang om bepaalde uitdagingen aan te gaan . Mijn motto is, in iedere mens zit een talent en belangrijk is dat je dat naar waarde schat en vroeg kan ontdekken.  Luisteren en ruimte geven zelfs al is het thema niet door iedereen aanvaardbaar... dat ben ik ook ten volle !

 

 

 

Waarom wil jij aan politiek doen?

Opkomen voor de zwakkere, voor kansarme jongeren , mensen met een beperking ... daar heb ik me omringd door vrienden , muzikanten en door steun van vele anderen kunnen nuttig maken door benefietoptredens ( Oostrem en Arktos ).

Wat antwoord je als je zoon of dochter vraagt waar CD&V nog voor staat?

Mijn antwoord voor mijn kinderen en nu meer kleinkinderen zal zijn : CD&V is voor mij de waardevolle partij waar een mens zijn Christen – Democratische zienswijze kan beleven en omzetten in ook een levenswijze . In kinderwoorden : “goed zijn voor elkaar, oplossingen zoeken dat iedere mens een dak boven het hoofd heeft en je als kind een volwaardig onderwijs kan volgen . Naar de dokter gaan indien nodig en luisteren naar de noden van anderen .

 

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012