Pers

08:34:02, 07/09/2012

Carl stelt voor: Zohier Tasakenti Plaats 12 CD&V Leuven

Nog 37 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord. Vandaag komt Zohier Tasakenti aan bod: een man van weinig woorden maar veel visie en inhoud.

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

 

Mijn naam is Zohier Tasakenti en ben 26 jaar. Ik woon in Leuven en ben gehuwd. Professioneel werk ik als 2BC Account manager.

 

Wat zou je graag veranderen in Leuven?

 

Drie hoofdpunten waar ik voor ga, zijn alvast:

  • Mensen aan het werk krijgen;
  • Een plaats in opvang en school voor kinderen;
  • En een stad waar het betaalbaar wonen.

 

 

 

 

Daarnaast denk ik ook dat Leuven meer moet investeren in participatie door alvast beter te communiceren. Waarom niet driemaandelijks een folder uitbrengen waardoor elke Leuvenaar alvast weet waarmeer het stad bezig is?

 

Hoe combineer je werk en privé?

Ik heb een opleiding Time-management gevolgd en dat probeer ik in mijn dagelijks leven te gebruiken. Al blijkt het niet altijd toepasbaar voor mijn werk.

 

Wat is jouw mooiste plekje in Leuven?

Vaartkom.

 

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Zorgen dat meer mensen weten waar CD&V achterstaat en hopen dat dit resultaat aangetoond kan worden.

 

De prijzen voor woningen zijn in Leuven zeer duur? Hoe kan je jonge mensen/gezinnen nog overtuigen om voor Leuven te kiezen.

In eerste plaats door ervoor te zorgen dat de prijzen niet hoger worden en daarnaast dienen er ook mogelijkheden gecreëerd te worden die specifiek tegemoet komen aan de noden van Leuvense inwoners/gezinnen.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012