Pers

07:09:50, 06/09/2012

Carl stelt voor: Fons Laeremans Plaats 11 CD&V Leuven

Nog 38 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Vandaag is gemeenteraadslid Fons Laeremans aan het woord!

Beschrijf jezelf in enkele zinnen?

In 3 puntjes:

  • Ik werk als regiosecretaris bij ACV,
  • Gehuwd en vader van 5 kinderen
  • Mijn prioritaire thema's zijn: betaalbaar wonen, tewerkstelling en sport

 

Op welke realisatie ben je het meest trots?

Vanuit Dijledal heb ik meegewerkt aan de renovatie van Sint-Maartensdal. Het resultaat is bijzonder geslaagd. De werken aan de omgeving zijn gestart. Wanneer deze klaar zijn zal het geheel een pareltje worden in het centrum van Leuven.


De veiling: Zowel binnen als buiten de gemeenteraad ben ik altijd al opgekomen voor de sociale economie. De realiatie van de veiling waar verschillende sociale economie projecten onderdak hebben is dan ook iets waar verschillende steden jaloers op zijn.

 

Wat zou je graag veranderen in Leuven?

Minder grote projecten en meer voor de wijk, de buurt en de straat.

Randparkings: Om het verkeer en files op de belangrijkste invalswegen te verminderen moeten er parkings komen aan de rand van de stad. Vanuit deze parkings moeten de gebruikers vlot in het centrum kunnen geraken.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012