Pers

07:22:28, 05/09/2012

Carl stelt voor: Linn Beya Plaats 10 CD&V Leuven

Nog 39 dagen maar en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Drie jongeren staan er bij CD&V in de top 10 met als kers op de taart op plaats 10: Linn Beya!

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

Ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn echtgenoot Sylvain in Kessel-Lo. Geboren en getogen in (regio)Leuven, ben ik niet van plan deze leuke streek snel te verlaten. Ik hou van reizen en ben geïnteresseerd in andere culturen en talen. Naast werken bij KBC Commercial Finance in Brussel, is één van mijn grote passies actief te zijn binnen mijn socio-culturele vereniging Bana Leuven. Je zal me dan ook vaak zien als presentatrice bij onze activiteiten.

 

Naar welk evenement in Leuven kijk je elk jaar weer uit?

Zonder enige twijfel de Kerstmarkt. De Stad Leuven doet elk jaar opnieuw zijn best om het magische van die periode naar boven te halen. Naast goede organisatie en leuke standjes, blijft het tof om 's avonds gezellig een glaasje glühwein te drinken en nieuwe mensen te leren kennen. De Leuvenaars trotseren de kou om de winkeltjes af te gaan en de versierde stad te bewonderen. Het maakt een groot deel uit van de animatie van de stad en sluit het jaar op een mooie manier af.

 

Hoe blijf je de fut vinden om u ’s avonds nog in het verenigingsleven en de lokale politiek te storten naast je hoofdtaak?

Het is niet altijd even gemakkelijk. Maar met een vast doel voor ogen en genoeg motivatie en enthousiasme is alles mogelijk. Efficiëntie en organisatie zijn twee belangrijke factoren om dit voor elkaar te brengen. Natuurlijk kan je gelukkig steunen op je mede-kandidaten en je zorgen met hen delen. De partij staat je dan ook met raad en daad bij en is altijd beschikbaar. Ik moet zeggen dat genoeg rust en slaap ook een grote rol spelen.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012