Pers

08:30:30, 02/09/2012

Carl stelt voor: Johan Geleyns Plaats 7 CD&V Leuven

Nog 42 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag 1 kandidaat aan het woord in een interview van 3 vragen. Gemeenteraadslid Johan Geleyns maakt duidelijk waarom gezond boerenverstand in een stad als Leuven noodzakelijk is.

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

 

Op 14 oktober doe ik voor de tweede maal mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Leuven. In 2006 was ik rechtstreeks verkozen tot gemeenteraadslid en heb ik gedurende de voorbij 6 jaar heel wat ervaring kunnen opdoen over het reilen en zeilen van het besturen van een stad. Zelf ben in nog steeds net als toen voor de no nonsens aanpak met gezond boerenverstand!

 

 

Op welke realisatie ben je het meest trots?

Als zelfstandige en van kindsbeen af deel uitmakend van het verenigingsleven ben ik sinds 2008 medetrekker van het Dorpsfeest ‘Wilsele Ons Dorp’ te Putkapel. Door het handelaarsverbond en het verenigingsleven samen te brengen slagen we er telkens weer in om Putkapel als gemeenschap en handelscentrum op de kaart te zetten. Het doet me dan ook veel plezier dat ook in de andere deelgemeenten diverse initiatieven genomen worden om mensen samen te brengen.

 

Wat kan een gemeenteraadslid naast het nemen van beslissingen op bestuursniveau nog betekenen voor de mensen?

Als CD&V-ers tussen de mensen zijn we vlot aanspreekbaar voor de Leuvenaars. Zo kunnen we als gemeenteraadslid ook de kleine maar daarom niet minder belangrijke bekommernissen meenemen naar onze schepenen die steeds hun beste beentje voorzetten om een pasklare oplossing te bieden.

 

Email: johan.geleyns@telenet.be

Website (under construction....): www.johan.geleyns.cdenv.be

Facebook: http://www.facebook.com/#!/johan.geleyns

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook


Vorige pagina: Dossierarchief
Volgende pagina: Kandidaten 2012