07:33:46, 05/10/2012

Carl stelt voor: Nadine Bers Plaats 40 CD&V Leuven

Nog 9 dagen en het is zover: gemeenteraadsverkiezingen 2012. Voor CD&V Leuven komen er 45 gepassioneerde en getalenteerde kandidaten op. Wat opvalt is dat onze lijst een b(l)oeiend samengaan is van een jonge generatie en ervaren rotten. Als lijsttrekker kan ik alleen trots zijn op deze groep. Om hen alvast aan jullie voor te stellen, laten we elke dag één kandidaat aan het woord. Nog minder dan 6 schitterende kandidaten resten ons. Vandaag verteld de immer goed gezinde Nadine Bers over wie haar inspireerde om haar politiek te engageren.

Beschrijf je zelf in enkele zinnen?

 

Ik ben Nadine Bers. Geboren te Sint-Truiden op 26 maart 1956. Woonachtig te Heverlee van 1958 tot 1981, daarna verhuisd naar Wilsele-dorp. Steeds school gelopen in Heilig Hartinstituut te Heverlee (tot en met regentaat lichamelijke op-voeding-biologie). Leerkracht L,O in de Stedelijke BLO-school te Heverlee (sinds 1976). Weduwe van Michel De Pauw (was secretaris van OHL).

 

2 volwassen kinderen: Natalie, zelfstandige logopediste heeft groepspraktijk met logopediste, orthopedagoge, psychologe en kinesiste (psychomotoriek) en Tim, informaticus en webmaster OHL.

 

Daarnaast heb ik nog 5 huisdieren: 2honden, 3 katten. Vooral geïnteresseerd in kinderen, dieren en sport.

 

Naar welke evenementen kijk je elk jaar weer uit?

 

Ik kijk vooral uit naar sportgebeurtenissen in Leuven:

 

 

Ook Leuven kermis is iets om naar uit te kijken (vooral de jaarmarkt) en de dorpsfeesten.

 

Wie heeft je geïnspireerd om aan politiek te doen?

 

Na het overlijden van mijn echtgenoot (in 2008) keek ik vooral uit wat te doen met mijn vrije tijd,  Mijn man was zelf kandidaat geweest bij CD&V en was actief bij OHL, sportraad Leuven en VZW sportpromotie Leuven. Vermits ik zelf zeer sterk geïnteresseerd ben in sport en in de mensen, en vooral op vraag van Carl Devlies, heb ik besloten om mij ook kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ook wil ik graag Wilsele-dorp meer in de belangstelling brengen.

Deel dit nieuwsbericht

Share on Facebook